SR
EN

Evropski PR Oskar za kompaniju PepsiCo i našu agenciju

12.12.2023.   •   Vesti o agenciji
Evropski PR Oskar za kompaniju PepsiCo i našu agenciju
U konkurenciji 700 prijavljenih radova iz čitave Evrope, naša agencija osvojila je European Excellence Award za projekat kompanije PepsiCo Srbija „Plus za planetu – promena počinje od tebe“ na svečanoj ceremoniji u Berlinu. Evropski PR Oskar osvojili smo u kategoriji Balkan, gde smo u finalu imali još jedan društveno-odgovorni projekat – „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika. 

European Excellence Award se dodeljuje u 62 kategorije, a žiri čini čak 40 internacionalnih eksperata iz oblasti komunikacija i PR-a. Svečana ceremonija održana je u „Wintergarten Variete“ teatru i prisustvovale su joj brojne zvanice iz najboljih evropskih agencija i kompanija. Ova smotra se smatra evropskim šampionatom u oblasti odnosa s javnošću i kombinuje najviši kvalitet komunikacije, međunarodnu dimenziju u digitalnom dobu, sa izuzetnom kreativnošću i inovacijama u oblasti odnosa s javnošću. 

„European Excellence Award je kruna našeg posvećenog rada na projektima koje sprovodimo sa dugogodišnjim klijentima i partnerima. Ponosni smo na klijente i uspeh oba agencijska projekta koje je žiri izdvojio kao finaliste za ovo prestižno, evropsko PR priznanje, a posebno na činjenicu da smo u ovako bogatoj konkurenciji imali veoma zapažene prijave na ceremoniji u Berlinu. Više od svega, ponosni smo na tim naše agencije i ljude koji svakim danom čine da ideje postanu stvarnost i da projekti koje vodimo budu vredni Oskara“ – ističe Olivera Petrović, Client Service Director agencije. 

Nakon tri godine online dodeljivanja, svečanost je ponovo organizovana uživo. U prethodnih 10 godina, čak tri puta smo bili u finalu, a ove godine prvi put smo i osvojili ovo međunarodno PR priznanje za izvrsnost.

Listu pobedničkih radova možete pogledati na ovom linku.