SR
EN

Galenika dobitnik nagrade za razvoj inovacija u zemlji i svetu

16.06.2023.   •   Vesti klijenata
Galenika dobitnik nagrade za razvoj inovacija u zemlji i svetu
U okviru 37. Međunarodne izložbe pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna, Savez pronalazača Beograda je farmaceutskoj kompaniji Galenika dodelio Zlatnu plaketu sa zlatnom medaljom za doprinos razvoju i popularizaciji inovacija i inovativne delatnosti u zemlji i svetu.

Nagradu je, na svečanom otvaranju Međunarodne izložbe pronalazaka, novih tehnologija i industrijskog dizajna ,,Pronalazaštvo - Beograd 2023’’, ispred kompanije Galenika primio Nenad Mirković, direktor sektora komercijalnih poslova.

“Drago nam je da ova nagrada predstavlja još jedan dokaz posvećenosti Galenikinog tima inovacijama kao i jasnu ilustraciju odlučnih koraka kompanije da jača brend Galenike koji znači poverenje i kvalitet, kako u zemlji tako i na međunarodnim tržištima na kojima poslujemo. Svaka naša inovativna inicijativa, bez obzira na sektor ili oblast poslovanja, ima jednu zajedničku stvar, a to je posvećenost ljudima i vernost zdravlju”, izjavio je Nenad Mirković, direktor sektora komercijalnih poslova u kompaniji Galenika.

Celu možete pročitati ovde.