SR
EN

„Gledati život iz drugačije perspektive“

17.08.2022.   •   Vesti klijenata
„Gledati život iz drugačije perspektive“
Mastercard kao ekskluzivni sponzor 28. izdanja Sarajevo Film Festivala, ove godine bio je domaćin druženja za predstavnike medija na festivalskom paviljonu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu. 

Mastercard i SFF osmu godinu za redom dele istu strast, a to su neprocenjiva iskustva, zato je Mastercard posvećen stvaranju veza sa svojim saradnicima i korisnicima tako što se uključuje u njihove strasti kroz stvaranje nezaboravnih događaja vrednih pamćenja. 

Milena Đorić Gudurić, direktorka marketinga za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard je izjavila: „Izuzetno je zadovoljstvo biti uživo na ovom posebnom mestu i sresti se sa predstavnicima medija, koji imaju važnu ulogu u približavanju inovacija, kulture i važnih društvenih tema krajnjim korisnicima. Mastercard ostaje posvećen inovacijama koje unapređuju zajednicu u kojoj živimo, a posebno mesto u strategiji naše kompanije i brenda ima jednakost polova. Zato sa nestrpljenjem i ove godine čekamo da saznamo ko je dobitnica Specijalne nagrade za promovisanje rodne ravnopravnosti, koju smo prošle godine inicirali zajedno sa Festivalom“. 

Opširnije možete pročitati na linku.