SR
EN

Kompanija „PepsiCo“ obeležila završetak kampanje „Plus za planetu“ obaranjem Ginisovog svetskog rekorda

27.07.2023.   •   Vesti klijenata
Kompanija „PepsiCo“ obeležila završetak kampanje „Plus za planetu“ obaranjem Ginisovog svetskog rekorda
Kompanija PepsiCo s ponosom je objavila završetak kampanje „Plus za planetu – promena počinje od tebe“, koja je za cilj imala angažovanje i edukaciju zajednice o adekvatnom odlaganju plastične ambalaže. 

Završetak kampanje obeležen je predstavljanjem najveće strukture od plastičnih flaša na svetu, postavljene preko veštačkog jezera na Adi Ciganliji. Svečanoj ceremoniji prisustvovao je veliki broj medija, partnera, kao i ostalih zvanica, među kojima je bio i predstavnik Ginisovih svetskih rekorda, nakon čije je procene utvrđeno da je ovom prilikom postavljen nov Ginisov rekord i sagrađena najveća struktura od plastičnih flaša na nekom jezeru na svetu. 

„Veoma smo srećni što smo ovakvim performansom i obaranjem Ginisovog svetskog rekorda obeležili završetak kampanje ’Plus za planetu – promena počinje od tebe!’. Kroz kampanju smo angažovali i edukovali zajednicu, zaposlene i okupili veliki broj partnera, sa kojima delimo istu viziju – a to je odgovornost prema okruženju u kome živimo. Za nas je ovo samo dodatna inspiracija da ovako nastavimo u budućnosti i trudimo se da podstičemo pozitivne promene u društvu“, izjavio je Marko Martinović, regionalni direktor prodaje u kompaniji PepsiCo. 

Celu vest možete pročitati ovde.