SR
EN

Liquid 4 Powered by Chapter 4

28.02.2022.   •   Vesti o agenciji
Liquid 4 Powered by Chapter 4
Da li ste spremni da usvojite jednostavan način primene Influence marketinga? Ukoliko je odgovor da, posetite i istražite platformu Liquid 4! 

Na www.liquid4.social, brendovi sada mogu da planiraju i implementiraju sopstvene Influence kampanje na jednostavan i brz način, za Austriju, Centralnu i Jugoistočnu Evropu. U saradnji sa NXT Frontier, Chapter 4 PR agencija je razvila platformu za influenserski marketing sa ekonomskim prednostima, prateći najnovije trendove u industriji. 

Kroz www.liquid4.social kompanije mogu da planiraju i implementiraju svoju influence kampanju na jednostavan i brz način za region CEE/SEE. Platforma pruža sve neophodne komponente za uspešnu influence kampanju: od kontakata i medijskih podataka o pojedinačnim influenserima na različitim kanalima, do zakonski usklađene pripreme ugovora i automatizovane naplate. Moguća su prilagođavanja tokom kampanje, kao i izveštavanje i evaluacija. Jedinstvena prodajna tačka nove platforme je njena prekogranična primenljivost i mreža uticajnih ljudi visokog kalibra širom regiona. 

Za influensere, uključenje u Liquid 4 je besplatno.