SR
EN

McDonald’s otvorio novi restoran u Srbiji

24.05.2024.   •   Vesti klijenata
McDonald’s otvorio novi restoran u Srbiji
Na auto-putu Niš-Beograd kod Mihajlovca otvoren je novi McDonald’s restoran, 35. u Srbiji. 

„Svih ovih godina osluškujemo potrebe i želje naših gostiju i drago mi je da smo otvaranjem ovog restorana obradovali mnoge ljubitelje brenda McDonald’s u Smederevskom kraju. U novi restoran smo investirali više od milion i po evra i zaposlili smo 25 novih kolega iz ovog kraja, čime pokazujemo da smo stabilan oslonac zajednici u kojoj poslujemo.“ rekala je Anđelka Đurić, direktorka kompanije McDonald’s u Srbiji. 

Gosti McDonald’s restorana na auto-putu Niš-Beograd, kod Mihajlovca uživaće u McCafe ponudi, ili ponudi omiljenih obroka na koje su navikli u našim restoranima. I ovaj restoran ima digitalni menu board i terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu, sa šest pozicija, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Za one koji preferiraju da ne izlaze iz svojih vozila na raspolganju je Drive-In, gde mogu da preuzmu svoje porudžbine. Restoran ima 68 sedećih mesta u samom restoranu i isto toliko mesta u bašti. 

Radno vreme McDonald’s restorana na auto-putu Niš-Beograd, u Mihajlovcu, je od 07 do 23 časa tokom cele nedelje, dok Drive-In radi od 00 do 24 časa.