SR
EN

National Geographic poziva na tribinu: Jak u glavi, u školi i u sali

05.10.2023.   •   Vesti klijenata
National Geographic poziva na tribinu: Jak u glavi, u školi i u sali
Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, National Geographic Srbija 10. oktobra organizuje tribinu o mentalnom zdravlju mladih u sportu, sa olimpijskim šampionom Andrijom Gerićem.

Bavljenje sportom je važan deo odrastanja i pravilnog razvoja. Fizička aktivnost doprinosi boljem razvoju mozga isto koliko i motorike. Razvija različite veštine za snalaženje u svetu koji nas okružuje.

Od potrebe za zdravim razvojem, kod mnogih mladih bavljenje sportom preraste u nešto ozbiljnije i postane više od hobija. Tada se od mladih sportista očekuje mnogo, a da im ta očekivanja ne postanu opterećenje, i da sport ostane ljubav i aktivnost u kojoj uživaju, National Geographic Srbija, 10. oktobra, na Svetski dan mentalnog zdravlja, organizuje tribinu pod nazivom JAKI U GLAVI, U ŠKOLI I U SALI! Tribinu će držati Andrija Gerić, proslavljeni olimpijski šampion sa 20 godina iskustva u vrhunskom odbojkaškom sportu. 

Posle uspešne sportske karijere Andrija Gerić se akademski edukovao i stekao zvanje diplomiranog psihologa i u isto vreme završio NLP metodologiju za mentalnog coacha-a. Danas radi sa mnogim sportistima i pomaže im da postignu vrhunske rezultate koristeći mentalnu snagu. 

Želju da se pomogne razvoj mladih sportista prepoznala je i kompanija Galenika koja se projektu pridružila s platformom „Zdravo dvadesete”! „Zdravo dvadesete“ su održivi i društveno-odgovorni projekat, namenjen studentima i publici od 18 do 29 godina sa ciljem pružanja relevantnih informacija o oblasti mentalnog i fizičkog zdravlja. 

Tribina se održava u utorak, 10. oktobra sa početkom u 19. časova u dvorani Kulturnog centra Beograda (Kolarčeva 6). Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne na ovom linku.