SR
EN

Otvoren konkurs za praksu u okviru projekta Zdravo dvadesete

26.04.2022.   •   Vesti klijenata
Otvoren konkurs za praksu u okviru projekta Zdravo dvadesete
Platforma „Zdravo dvadesete“ raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora sadržaja sajta dvadesete.rs. Drugu godinu zaredom društveno - odgovorna platforma kompanije Galenika, pruža priliku studentima da usavršavaju svoje komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje svoju kreativnu stranu prilikom uređivanja portala dvadesete.rs. 

U periodu od šest meseci, četiri izabrana kandidata biće angažovana na osmišljavanju, planiranju i uređivanju sadržaja sajta, ali i vođenju društvenih mreža „Zdravo dvadesete“. Timskim radom doprinosiće razvoju inovativnog i korisnog sadržaja za mlade, a pored mogućnosti da pokažu stečena znanja i istraživačke sposobnosti, dobiće i šansu da njihov glas čuje zajednica koja okuplja 12.000 mladih iz Srbije i regiona. 

„Nakon velikog interesovanja na prošlogodišnjem konkursu, druga sezona prakse na projektu „Zdravo dvadesete“ bila je neminovna. Izuzetno nam je drago što i ove godine pružamo šansu mladima da uz mentorsku podršku učestvuju u kreiranju kreativnog sadržaja koji za cilj ima promenu životnog stila i usvajanja zdravih navika među dvadesetogodišnjacima. Kroz platformu „Zdravo dvadesete“ kompanija Galenika za cilj ima da mladim ljudima pruži kredibilne i proverene informacije, a da istovremeno kroz praksu da šansu mladima da razvijaju svoje kreativne veštine i usvajaju nova znanja“, izjavila je Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika. 

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU.