SR
EN

Otvoren konkurs za praksu u okviru projekta „Zdravo dvadesete“

20.04.2023.   •   Vesti klijenata
Otvoren konkurs za praksu u okviru projekta „Zdravo dvadesete“
Platforma „Zdravo dvadesete“ raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora sadržaja. Treću godinu zaredom društveno - odgovorna platforma kompanije Galenika, pruža priliku studentima da usavršavaju svoje komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje svoju kreativnu stranu prilikom uređivanja portala dvadesete.rs, kao i vođenja društvenih mreža.

U periodu od šest meseci, četiri izabrana kandidata timskim radom će doprinositi razvoju inovativnog i korisnog sadržaja za mlade, a pored mogućnosti da pokažu stečena znanja i istraživačke sposobnosti, dobiće i šansu da njihov glas čuje zajednica koja okuplja 20.000 mladih iz Srbije i regiona.

Za vreme trajanja prakse kandidati će imati i priliku da pohađaju edukacije iz oblasti komunikacijskih i digitalnih veština, koje je kompanija Galenika, kao nosilac projekta „Zdravo dvadesete” u saradnji sa svojim partnerima obezbedila odabranim kandidatima. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu. Raspisivanjem konkursa platforma „Zdravo dvadesete“ nastoji da uključi kreativne, svestrane i ambiciozne dvadesetogodišnjake u kreiranje sadržaja namenjenog upravo njima i njihovim vršnjacima.

„Praksa je osmišljena tako da od samog procesa prijavljivanja na praksu do njenog završetka, mladi imaju priliku da iskažu svoju kreativnost – od izbora tema, do načina na koji će ih predstaviti. Svake godine vlada veliko interesovanje, a samo prošle godine smo imali više od 200 prijavljenih kandidata i težak zadatak da odaberemo samo četvoro. Osim toga, kandidati dobijaju priliku da rade sa našim timom, vide kako izgleda proces kreiranja sadržaja, ali i kako Galenika funkcioniše kao sistem“ izjavila je Jelena Parojčić, izvršni direktor za ljudske resurse u kompaniji Galenika.

Konkurs za četiri praktikanta – content kreatora sajta i društvenih mreža otvoren je do 3. maja u ponoć, nakon čega slede razgovori sa kandidatima. Proces selekcije će biti završen do kraja maja, a praksa traje od 03. jula do 22. decembra.

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU

***

Od oktobra 2020. godine projekat „Zdravo dvadesete“, koji se realizuje pod pokroviteljstvom kompanije Galenika, podržava mlade u Srbiji pružajući im proverene i kredibilne informacije u vidu preporuka i saveta, a sve u cilju prevencije i očuvanja njihovog zdravlja, kao i uspostavljanju zdravih životnih navika. Za više informacija o projektu „Zdravo dvadesete“, ali i savetima i preporukama kako uspostaviti zdrave životne navike posetite dvadesete.rs, kao i Instagram i Facebook stranicu. 
Otvoren konkurs za praksu u okviru projekta „Zdravo dvadesete“