SR
EN

Platforma „ZDRAVO DVADESETE“ objavila je konkurs za praktikanta - urednika sajta dvadeste.rs

19.05.2021.   •   Blog
Platforma „ZDRAVO DVADESETE“ objavila je konkurs za praktikanta - urednika sajta dvadeste.rs
Da li ste ikada maštali da svoju kreativnost pretočite u sadržaj koji pomera granice? Da li želite da radite u stimulativnom okruženju koje će vam pomoći da se razvijate i učite? Platforma ZDRAVO DVADESETE pokreće šestomesečnu plaćenu praksu za poziciju praktikant – urednik sajta dvadesete.rs. Takođe, uz ovu poziciju, a uz pomoć izabranog glavnog urednika sajta, biće izabrana još 3 kandidata za program prakse. 

Ovo nije još jedna od mnogobrojnih praksi u nizu gde se tvoje mišljenje ne ceni, a trud ne isplati. Ne, tvoja funkcija kao praktikanta neće biti odlazak po kafu i ručak zaposlenima. Šta će biti tvoja funkcija? Bićeš angažovan na uređivanju i vođenju tima content kreatora sajta dvadesete.rs. Tvoja zaduženja biće sledeća: 

• Planiranje i uređivanje sadržaja na sajtu dvadesete.rs, 
• Koordinaciju sadržaja na društvenim mrežama Facebook i Instagram 
• Rad sa timom na planiranju, pripremi i realizaciji sadržaja 
• Analiziranje rezultata 

U potrazi smo za studentima osnovnih i master studija koji su spremni da zarone ispod površine samih bazičnih znanja o digitalnim komunikacijama i uredništvu, studentima koji su kreativni, obrazovani, informisani i pre svega ambiciozni. Ako se pronalaziš u ovom opisu i ako misliš da si ti prava osoba za nas, šta čekaš? Prijavi se i postani član naše zajednice! Potrebno je da nam na naznačenu email adresu dostaviš svoj CV kao i motivacioni video u kojem ćeš se predstaviti na sebi svojstven način. Pokaži nam šta to u tebi budi strast i šta te pokreće. 

Od praktikanta očekujemo da je u mogućnosti da se posveti ovoj poziciji 3 sata dnevno, 5 dana u nedelji uz podrazumevanu fleksibilnost usled obaveza na fakultetu. Praksa podrazumeva rad od kuće uz povremene dolaske u kancelariju i organizovanje povremenih offline sastanaka u skladu sa epidemiološkim merama. Takođe, kompanija Galenika, nosilac projekta „Zdravo dvadesete”, PR agencija Chapter 4 i Digitalni institut omogućavaju izabranim praktikantima dodatne edukacije iz oblasti menadžerskih veština, PRa i komunikacijskih veština, kao i digitalnih veština. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom kao i novčanom naknadom. 

Sada kada smo zagolicali vašu maštu, trenutak je da se posvetimo nekim vremenskim okvirima. Dakle, konkurs je otvoren od 10. do 24.maja 2021. Kandidat odabran za poziciju praktikanta - urednika sajta biće obavešten 01. juna, a praksa zvanično počinje 05.jula i traje do 03. decembra. 
Pored mnogobrojnih veština i znanja koje će praktikanti steći u toku programa prakse, biće im dodeljena i pisma preporuke i potvrde koja će im zasigurno otvoriti mnogobrojna vrata u njihovoj budućoj karijeri. 

Ukoliko želite da se razvijate, učite i postanete deo našeg tima, zakoračite ka karijeri punoj mogućnosti i podsticajnih izazova i prijavite se!