SR
EN

Počinje MOL Serbia nagradna igra: Sipaj 20L i možeš da osvojiš Mercedes

16.12.2022.   •   Vesti klijenata
Počinje MOL Serbia nagradna igra: Sipaj 20L i možeš da osvojiš Mercedes
Mercedes-Benz GLA 180 ili 15.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti mogu biti vaši ukoliko natočite 20 litara bilo kog goriva na MOL Serbia servisnim stanicama i prijavite se za nagradnu igru koja počinje danas. 

U duhu novogodišnje atmosfere i darivanja, kompanija MOL Serbia i ove godine pokrenula je nagradnu igru koja će trajati do 26. januara. Glavna nagrada je Mercedes-Benz GLA 180 koja će biti izvučena 27.januara, dok će svake nedelje kupci biti u prilici da osvoje jednu od šest nedeljnih nagrada - 15.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti. 

Da bi učestvovali u nagradnoj igri „Sipaj i osvoji Mercedes" potrebno je da vozači na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopune svoj automobil sa najmanje 20L nekog od sledećih goriva: MOL EVO 95, MOL EVO 95 Plus, MOL EVO Dizel, MOL EVO Dizel Plus ili TNG-a, nakon čega se registruju putem MOL GO aplikacije ili na web stranici. Prilikom registracije preko web stranice potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće i da verifikuje razumevanje i prihvatanje Pravila nagradne igre. 

Opširnije možete pročitati na linku.