SR
EN

Poznati predstavnici Srbije u celebrity kategoriji na HELL BOXING KINGS turniru

10.05.2024.   •   Vesti klijenata
Poznati predstavnici Srbije u celebrity kategoriji na HELL BOXING KINGS turniru
Una Kablar i Filip Đukić predstavljaće Srbiju na međunarodnom bokserskom takmičenju HELL BOXING KINGS, u kategoriji poznatih ličnosti. 

Bokserski turnir sa ukupnim nagradnim fondom od milion dolara traži najbolje boksere iz deset zemalja u četiri težinske kategorije i kategoriji poznatih ličnosti. Pobednici će dobiti 100.000 dolara po težinskoj kategoriji. 

Kvalifikacione runde održaće se ovog juna u DVTK Areni u Miškolcu. Četvrtfinale, polufinale i finale biće prenošeni uživo na televiziji ili onlajn tokom jesni. Roj Džons mlađi, jedan od najuspešnijih boksera svih vremena, biće glavni pokrovitelj događaja i gostujuća zvezda finala. 

Una Kablar boriće se u kategoriji 60 kg (+-5 kg), a Filip Đukić u kategoriji 75 kg (+-5 kg). Obuku učesnika finansijski podržava HELL ENERGY. 

Od rijalitija do boksa 

Filip Đukić je tridesetšestogodišnjak koji se do svoje 20. godine bavio fudbalom. Radio je u menjačnici, a slobodno vreme posvećivao je žurkama i provodu, što je trajalo do 2015. godine, kada je započeo karijeru u rijaliti programima, koja je, bar za sada, završena 2020. godine. Učestvovao je u četiri rijaliti programa. U međuvremenu, počeo je da tetovira, a posle rijalitija krenuo je da vodi emisiju na Red TV. 

Voli rokenrol, a za sebe kaže da je malo lud, ekscentričan i filantrop. “Ko me poznaje, ni pakao mu neće teško pasti”, našalio se Filip. Njegov moto je: Da bi bio star i mudar, prvo moraš biti mlad i lud. “Izgleda da ću ja samo biti star”, kaže. 

Autentičnost kao put do uspeha 

Una je dvadestrogodišnjakinja iz Beograda, influenserka, kreatorka sadržaja, bavi se digitalnim marketingom i raznim vidovima umetnosti. Nedavno je zvanično postala tatu majstor. “Tetovaže su moja velika ljubav i jedan od načina na koji se izražavam. Volim sve što se ističe, sve drugačije i čudno”, kaže Una. 

Voli da putuje i ne može da se zamisli da ostane na jednom mestu - cilj joj je da obiđe celu planetu. Ljubitelj je životinja, posebno je fascinirana zmijama, i živi sa svoja tri pitona. 

Odmalena se bavi sportom, trenirala je razne discipline, ali se nikada nije okušala u borilačkim veštinama. 

“Pošto volim da izađem iz svoje zone komfora i isprobavam nove stvari, ovo takmičenje mi je privuklo pažnju”, zaključuje Una.