SR
EN

Otvoren konkurs za praksu na projektu „Zdravo dvadesete“

14.05.2024.   •   Vesti klijenata
Otvoren konkurs za praksu na projektu „Zdravo dvadesete“
Društveno odgovorna platforma „Zdravo dvadesete“ kompanije Galenika i ove godine realizuje program šestomesečne, stručne, plaćene prakse za sve mlade koji žele da učestvuju u kreiranju kvalitetnog i relevantnog sadržaja za svoje vršnjake. Na ovaj način, mladi dobijaju priliku da steknu prva poslovna iskustva, usavršavaju komunikacione i digitalne veštine i pokažu svoju kreativnu stranu, uređujući portal dvadesete.rs i kreirajući sadržaj za društvene mreže. 

Praksa je namenjena studentima osnovnih ili master studija sa prebivalištem u Srbiji, koji nisu u radnom odnosu. Tokom trajanja prakse, praktikanti će doprinositi kreiranju relevantnog sadržaja donoseći nove uvide o navikama i interesovanjima svoje generacije. Pored toga, obezbeđena im je i edukacija u oblasti digitalnog marketinga, PR-a i poslovnih veština. Ceo proces je praćen mentorskim programom i podrškom, kao i mesečnom novčanom nadoknadom za obavljenu praksu. 

U skladu sa trendovima, program prakse je u potpunosti prilagođen navikama generacije Z. Angažovanje od četiri sata dnevno, pet dana u nedelji je fleksibilno, u hibridnom formatu i prilagođeno njihovim obavezama na fakultetu i životnim navikama. 

Kada je reč o procesu prijavljivanja, od kandidata se očekuje da pošalju svoj CV, ali i da se u video formatu predstave i iskažu na kreativan i autentičan način. Konkurs je otvoren do 26. aprila 2024. godine, nakon čega slede intervjui sa kandidatima. Proces selekcije će biti završen do 17. juna, a angažman praktikantskog tima počinje 1. jula i trajaće do 20. decembra. 

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU.