SR
EN

ŠIRIMO TIM: TRAŽIMO PR KONSULTANTA

02.09.2022.   •   Vesti o agenciji
ŠIRIMO TIM: TRAŽIMO PR KONSULTANTA
Chapter 4PR traži novog kolegu na poziciji PR konsultanta. 

Ukoliko imaš 2+ godine iskustva u agencijskom okruženju ili sektoru komunikacija, umeš sa rečima i dobro si informisan, možda je ovo prilika za tebe. 
Potrebna nam je kreativna i hrabra osoba, koja poznaje dobre komunikacijske prakse, a uz to razume medije i društvene mreže. 
Etičnost i odgovornost se podrazumevaju, kao i dobra organizacija. 
Iskustvo u organizaciji događaja, kriznoj komunikaciji i napredne digitalne veštine ćemo smatrati dodatnim plusom. 

Naš tim čine pre svega dobri ljudi, a uz to iskusni konsultanti uz koje možeš da učiš i napreduješ. Negujemo inspirativnu radnu sredinu i work-life balance. 

Ukoliko se prepoznaješ, prijavi se na office-srb@chapter4.at 

Da li ste spremni za novo PRofesionalno poglavlje? 
Konkurs je otvoren do 15. septembra. 

Chapter 4 PR je kompanija za odnose s javnošću i deo istoimene grupacije koja posluje širom Centralne i Jugoistočne Evrope, kao ekskluzivni predstavnik vodeće svetske komunikacijske mreže – Burson Cohn & Wolfe. Klijentima pružamo savetovanje, razvoj i realizaciju komunikacijskih planova koji podrazumevaju spektar različitih usluga fokusiranih na njihove ciljne grupe. Chapter 4 PR tim poseduje bogato iskustvo u korporativnoj komunikaciji i finansijskom PR-u, u oblastima robe široke potrošnje, informacionih tehnologija i farmacije, u upravljanju kriznim situacijama i komunikaciji promena, kao i u posebnim komunikacijskim treninzima, digitalnim i kreativnim projektima. Tim agencije čine stručnjaci sa bogatim komunikacijskim i poslovnim iskustvom koji na profesionalan, etičan i inovativan način obezbeđuju najviši kvalitet podrške u internoj i eksternoj komunikaciji klijenata.