SR
EN

U susret letu – najbolje za vašu kožu

23.05.2024.   •   Vesti klijenata
U susret letu – najbolje za vašu kožu
Kompanija Galenika uvela je inovacije u ponudi dermokozmetičkih proizvoda. Kao deo strateškog proširenja portfolija, Galenika je predstavila novine na temu očuvanja zdravlja i kvaliteta kože. 

Pored nove Pantenol+ linije iz sopstvene palete za dnevnu negu kože, Galenika je ove godine proširila portfolio proizvodima vodećeg španskog proizvođača dermatoloških brendova Cantabria Labs, premium dermokozmetikom - HELIOCARE i BIRETIX. 

Koža je naš najveći organ i u velikoj meri je pod uticajem spoljnih faktora, posebno sunca. Baš kao što su neki ljudi sjajni timski igrači, postoje i proizvodi za negu kože koji mogu da ispune više uloga i učine sve što je potrebno za negu, hidrataciju i lepotu. 

PANTENOL+ za svakodnevnu negu kože i anti-age: Ova linija predstavlja značajne novine u Galenikinom portfoliju za dnevnu negu lica i anti-age. Pantenol+ B3HA krem gel za lice doprinosi trostrukoj hidrataciji - sve do najdubljih slojeva kože, zahvaljujući tri ključna sastojka u adekvatnoj koncentraciji, Pantenol, 3D Hijaluron i Niacinamid. Koristi se za dnevnu negu, doprinosi smanjenju hiperpigmentacije, ublažava fine linije i bore i čini kožu svežom i glatkom. Pantenol+ maska za lice, namenjena svim tipovima kože, doprinosi regeneraciji i hidrataciji kombinacijom sastojaka pantenola, aktivnog uglja, vitamina E i kaolina. Pored nege, služi za piling, doprinosi uklanjanju nečistoća, sužavanju pora i apsorbuje višak sebuma, čineći kožu glatkom, nežnom i hidriranom. 

Ostatak teksta možete da pročitate na portalu Mondo.