SR
EN

Chapter 4 na PRO PR konferenciji

12.05.2023.   •   Vesti o agenciji
Chapter 4 na PRO PR konferenciji
Prisustvovali smo jubilarnoj 20. PRO PR konferenciji koja je organizovana tokom tri dana na Plitvičkim jezerima u Hrvatskoj.

U fokusu su bili "zeleni odnosi sa javnošću – zelena odgovornost" i važnost kontinuirane prakse održivog poslovanja. Konferenciji je prisustvovalo više od 200 učesnika iz čak 13 država, a skoro 30 eksperata za odnose s javnošću iz različitih organizacija i institucija širom sveta je učestvovalo u bogatom stručnom programu, kroz studije slučaja, predavanja i panel diskusije.

„Struka odnosa s javnošću u poslednjih 10 godina doživljava digitalnu operativnu transformaciju, a sada se nalazi u novoj ulozi, ulozi jednog od ‘čuvara’ planete Zemlje. Svaka korporacija, institucija, događaj, svaki pojedinac treba imati veću odgovornost prema zelenoj komunikaciji, edukaciji i realizaciji. Mi, stručnjaci za odnose s javnošću, moraćemo svojim savetima uticati i približiti kroz projekte važnost zelene odgovornost“, rekao je Danijel Koletić, predsednik organizacionog odbora na otvaranju.

Konferenciju je organizovala agencija Apriori World, a ovo je ujedno i jedina konferencija u regionu kojoj podršku pruža vodeće svetsko udruženje za odnose s javnošću PRCA – The Public Relations and Communications Association.