SR
EN
O nama
Klijenti cene kvalitet.

Chapter 4 je kompanija za komunikacijski konsulting i deo istoimene grupacije koja posluje širom Centralne i Jugoistočne Evrope, kao ekskluzivni partner vodeće svetske komunikacijske mreže – BCW Global.

Na tržištu Srbije poslujemo od januara 2010. godine. Naš holistički pristup komunikacijama i inovativni projekti koje razvijamo za klijente omogućavaju bolje poslovne rezultate i reputaciju kompanija, brendova, organizacija i pojedinaca. Sagledavajući širu sliku, kombinujemo alate odnosa s javnošću sa drugim oblastima komunikacija i marketinga, čime dajemo doprinos poslovnim rezultatima klijenta. Tako postavljen, integrisan pristup vidimo kao snagu i budućnost komunikacija. 

Naš tim čine iskusni konsultanti, koji svojim savetovanjem na fleksibilan i kreativan način, obezbeđuju najviši nivo podrške u internoj i eksternoj komunikaciji klijenata. 

Mi pomažemo kompanijama da svoju priču ispričaju željenim ciljnim javnostima i na taj način doprinosimo njihovim boljim poslovnim rezultatima. 

 

Članovi tima

Chapter 4 tim čine eksperti sa bogatim poslovnim i iskustvom u integrisanoj komunikaciji, a klijenti posebno cene naše poslovno znanje i poznavanje tržišta, analitičan pristup, proaktivnost i fokus na merljive rezultate.

Iz našeg iskustva, kijenti traže i cene kvalitet, a naš tim pruža komunikacijsku podršku najvišeg kvaliteta. Posedujemo izuzetne kontakte sa predstavnicima medija i institucija od značaja u formiranju javnog mnjenja Srbije. Sarađujemo sa državnim institucijama, kao i sa ključnim pojedincima od uticaja na kreiranje vidljivosti i reputacije kompanija i brendova. Planiramo komunikaciju fokusirajući se na ciljne grupe klijenata i ozbiljno poznavanje tržišta. Oslanjamo se na svoje profesionalno iskustvo i razvijamo svoja znanja i veštine, širimo vidike - svakodnevno.

Za svakog klijenta i projekat kreiramo poseban sadržaj i sve je po meri svakog, pojedinačnog klijenta. Ponosni smo na sve članove Chapter 4 tima koji svojim radom istinski pokreću ljude, pomeraju granice komunikacija i doprinose pozitivnim promenama.

Tim Chapter 4 PR Srbija

Tamara Bekčić
Generalni direktor i osnivač
t.bekcic@chapter4.at
Milena Avramović-Bjelica
Izvršni direktor i osnivač
m.avramovic@chapter4.at
Olivera Petrović
Client Service Director
o.petrovic@chapter4.at
Silvana Božović
Stariji PR savetnik
s.bozovic@chapter4.at
Bojana Mišović
PR savetnik
b.krstic@chapter4.at
Vanja Petrović
Stariji PR savetnik
v.petrovic@chapter4.at
Una Matić
PR savetnik
u.matic@chapter4.at
Gordana Arsenić
PR asistent
g.arsenic@chapter4.at
Branislav Čale
Stariji PR Savetnik
b.cale@chapter4.at