SR
EN

Milena Avramović Bjelica dobitinica PRO PR GLOBE priznanja

22.08.2023.   •   Vesti o agenciji
Milena Avramović Bjelica dobitinica PRO PR GLOBE priznanja
Naša Milena Avramović Bjelica, suosnivačica i izvršna direktorka agencije Chapter 4, dobitnica je uglednog PR PR GLOBE priznanja. 

Ovogodišnjih 25 laureata PRO PR GLOBE Awards dolazi iz 15 zemalja. Tokom PRO PR konferencije biće im uručena unikatna umetnička dela Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu. Dodela priznanja održaće se 15. marta 2024. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu, gde se održava i 21. jubilarno izdanje međunarodne PRO PR konferencije. 

Pored Milene, priznanje su osvojile Jelena Milašinović, komunikacijska menadžerka Beogradske filharmonije, Suzana Miličić, vlasnica Kontakta PR i Andrea Brbaklić, direktorka FromA Consulting Ltd. Spisak svih dobitnika možete pogledati na PRO PR veb-sajtu.

***

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou. Fokusiran je na pojedince, a ne na projekte. 

Priznanje se dodeluje na osnovu javno dostupnog pravilnika, bivši dobitnici nominuju buduće, a Savet, koji uključuje bivše dobitnike ovog priznanja i članove organizacionog odbora, odlučuje o dobitnicima na temelju podataka prikupljenih nakon postupka nominacije, što uključuje: pregled biografije, medijske objave i druge relevantne javne izvore informacija koje mogu potvrditi verodostojnost i stručnost kandidata u procesu nominacije i odabira za PRO PR GLOBE Awards. 

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodele priznanja u kojem pobjednike nominuju i četiri svetska komunikacijska udruženja: International Public Relations Association (Međunarodna udruženje za odnose sa javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruženje za odnose sa javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašćeni institut za odnose sa javnošću) – CIPR. 

U sklopu PRO PR GLOBE Awards, tradicionalno će se dodeliti i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i Infigo Award za poseban doprinos razvoju upravljanja komunikacijama, a dobitnici će biti objavljeni 7. novembra. 

*** 

Čestitamo dobitnicima priznanja!