SR
EN

Tri predavača iz Srbije na međunarodnoj konferenciji PRO PR

18.01.2024.   •   Vesti iz struke
Tri predavača iz Srbije na međunarodnoj konferenciji PRO PR
Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17. marta u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, učesnike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata. 

Iz Srbije će sa predavanjem pod nazivom „Kad se baviš komunikacijskim poslom, ili si superioran ili si mrtav!“ govoriti Borislav Miljanović, direktor Represent System. Tamara Bekčić, generalna direktorica i suosnivačica Chapter 4 PR ima predavanje pod nazivom „(Novi) PR kvalitet“, a učesnicima će se obratiti i Nataša Pavlović Bujas, nedavno izabrana predsednica međunarodne asocijacije za odnose sa javnošću (IPRA - International Public Relations Association). Po prvi put na konferenciji govoriće: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španije, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije i mnogi drugi. 

Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na učešće i studente fakulteta bliskim komunikacijama – Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu te Fakultet organizacionih nauka u Beogradu – koji će imati priliku bez finansijske naknade, a uz svoje profesore, da učestvuju na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji. 

Očekuje se više od 200 učesnika iz regije, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodeliti i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobiće unikatne grafike koje su izradili studenti Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu.